Åben i dag 10.00 - 18.00

Åbningstider

Mandag10.00 - 18.00
Tirsdag10.00 - 18.00
Onsdag10.00 - 18.00
Torsdag10.00 - 18.00
Fredag10.00 - 18.00
Lørdag10.00 - 15.00
Søndag10.00 - 15.00

Sit’n Sleep - Et spændende møbelhus

Hos os finder du et stort udvalg af kvalitets møbler og interiør i alle prisklasser. Vi har noget for enhver smag og har et bredt sortiment af klassiske og moderne møbler samt et lækkert udvalg af diverse boligtilbehør. Drømmer du om at designe din egen sofa, som passer til perfekt til din stue, er du kommet til det rette sted - vi fører et stort udvalg af byggesofaer. Måske er drømmesofaen vores mest populære model Construct, hvor du bl.a. kan vælge mellem 55 forskellige typer stof samt flere typer armlæn og ben.

Trænger din spisestue til nye møbler fører vi et stort udvalg af lækre spiseborde, spisebordsstole, skænke, vitrineskabe m.m. Du finder hele udvalget her. Er det tid til en ny seng? Vi har alt lige fra boxmadrasser, elevationssenge, continentalsenge samt kvalitets senge fra Philosophy og Jensen. Se alle vores senge og madrasser.

Vi ønsker, at være dit foretrukne møbelhus og tilbyder kvalitetsmøbler til nogle af landets laveste priser. Derfor har vi prisgaranti på vores fulde sortiment. Det betyder at, hvis du finder vores produkter billigere et andet sted, så matcher vi selvfølgelig prisen.

Ønsker du at se nærmere på vores møbler, er du meget velkommen til at besøge en af vores fem møbelbutikker på Sjælland. Her vil du blive mødt at vores faglærte medarbejdere, som altid står klar til at give dig gode råd og inspiration til, hvilke møbler der vil passe til dit hjem. Har du spørgsmål vedrørende nogle af vores produkter er du velkommen til at kontakte os her.

Læs mere på https://sitnsleep.dk