Bliv medlem
Find vej

VVS Eksperten

VVS Eksperten

Lukket

Åbningstider

Mandag
09:0018:00
Tirsdag
09:0018:00
Onsdag
09:0018:00
Torsdag
09:0018:00
Fredag
09:0018:00
Lørdag
10:0015:00
Søndag
Lukket

VVS-Eksperten garanterer kvalitet, sikkerhed og billig vvs

Hos VVS-Eksperten leverer vi solide kvalitetsprodukter og så er vi altid opdateret på de nyeste produktioner i branchen. Hos VVS-Eksperten er vi specialister indenfor vores felt, og vi sidder altid klar til at hjælpe vores kunder i mål med alle deres projekter – såvel store som små. Billig vvs til alle.

VVS-Eksperten er en landsdækkende kæde med landsdækkende butikker, der sælger diverse forskellige vvs-artikler til både hus, have og miljøbevidste installationer. Hos VVS-Eksperten er vi stolte over at kunne levere billig vvs til alle danskere - uanset om du er lille nystartet virksomhed, privat eller en af Danmarks førende virksomheder.

Uanset om du møder os i vores fysiske butikker eller gennem vores webshop, er vi altid klar til at hjælpe dig med faglig rådgivning, tilbud på projekter og info om alle vores produkter. Vi tilbyder billig vvs, der hjælper dig med at realisere dine drømme.

Læs mere på https://www.vvs-eksperten.dk/

Om Holbæk Megacenter

Holbæk Megacenter består af 44 butikker samlet i Holbæks sydlige udkant. Nemt at køre til, kæmpe udvalg og masser af frie parkeringspladser
Cookieinformation

Find vej

Stenhusvej 54, 4300 Holbæk
Se på kort

Kontakt

Kontakt foregår direkte gennem de enkelt butikker.
Se butikker
Gratis Parkering
44 butikker